Event

Boka ett av våra event

Öppen Kaffeprovning

Upplev kaffe på ett nytt sätt och ta reda på om det verkligen finns något som kan kallas för kaffesmak. Med sked provar vi flera kaffen bredvid varandra för att upptäcka skillnaderna bäst.

Privat kaffeprovning

Kick off med jobbet, möhippa, födelsedag eller om du bara vill spetsa till bjudningen hemma. En kaffeprovning är både en roligt och uppskattad aktivitet där kaffe upplevs på ett nytt sätt.

Hyr en barista

Vill du få ditt företag att sticka ut? Ska du ha en större fest som gästerna sent ska glömma? Hyr en barista! En professionell och utbildad barista höjer stämningen på vilken tillställning som helst.

Något annat?

Har vi inte listat just det som du söker. Vi är öppna för tankar och idéer. Hör av er så ser vi om det är möjligt att hitta en lösning tillsammans.

Utbildningar

Lär dig mer

Bryggmetoder

Att följa en video eller en guide är en sak. Men att ha någon som visar i verkligheten och kommer med tips medan man brygger är en annan. Vi erbjuder workshop för dig som vill handbrygga bättre kaffe hemma.

Bättre kaffe hemma

Utan att köpa en massa ny utrustning går det också att få gott kaffe hemma. Vi har spelat in en kort serie med tips kring hur du kan få bättre kaffe hemma. Följer du dessa tips så kommer ditt kaffe smaka bättre än innan.

Bryggguider

Alla vill vi lyckas med kaffet varje gång som vi brygger en kopp. Hemligheten är att göra likadant varje gång. Därför delar vi med oss av de recept vi använder i kaffebaren.

Hembarista

Det finns mycket att hålla koll på när man har köpt en espressomaskin. I workshopen går vi igenom grunderna för att du ska kunna brygga en espresso, skumma mjölk och hålla utrustning ren.